kaanan

bilder från igår på kaanan badet ! ;D var ju där med lollo gunesh louie sofia sinit och stina



är man cool.. så är man *host*


sofia och en stina som tycker äpple är möööömms o slicka på ^^


sinit !


Gunesh and me !


hade keps när jag bada bara för att inte blöta håret... (xD)


en steeek lollo berlin, brevid en annan lollo ! ;D


fotbilden ! våra fötter ser ju aaaas stora ut xD


en gaaalen brun neger xD!


påväg hem, jag lånade sofias kofta ! :D


godnatt !

godnatt alla glaadaaa :D


kaanan + my ;)

badade ju vid kaanan badet idag med lollo, louie, stina, sofia, gunesh och sinit ! var mysigt ! efter det så åkte jag hem till my (som fyllde år, gratts fjortis!) vi var lite.. gaaalet flummiga xD! sen började vi kolla på "the ring" med manne (a) men dem var såååå gulliga, han höll i mys hand och myste. love is in the aiir ? hmm :/ aja skitsöta iaf ! Manne var tydligen lika gammal som mig :O fast asså fattar inte, för på facebook så är han 96:a .. aja är väääldigt trött nu! aja jag var tvungen att åka hem sen, så hann inte kolla klart på the ring, men aja sen åkte vi hem och såg filmen "mina, dina & våra" :) lite familje skoj film ^^
Yours, Mine & Ours
mina, dina & våra filmen som systrarna kollade på nyss ! föresten, nathalie är i stockholm nu ^^


dagens sötnos



ingen mindre än rina ! en som går i min klass , tack för att du är så snäll och bryr dig ! jag saknar dig nu när det är sommarlov. men snart i nian så syns vi igen ! och du är så himla fin också grr ;) katt


varit nere och badat..

.. nere vid sjön, kanske är man förgiftad också av det gröna äcklet i vattnet :O men nu har jag duschat bort det (troligtvis) .

första doppet igår !

bilder från igår när vi åt middag ute och bada och spela kubb och hade mysigt (jag pappa linnea och hanna)




bevis på första doppet för iår !

blekfisen herself ! men det ser ut som jag är brunare :O än vad jag e .... :$

lollo kommer närmare.. läskigt ;)

haha typ förra veckan efter en träning !


god ääääftermiddag :)

jaa.. idag har jag inte gjort så mycket.. laddar över lite låtar till mobilen just nu och från youtube och sånt. pappa är på något möte, och hanna och linnea handlar till ikväll. då ska vi dra ut till berget vid vattnet och grilla och bada och spela spel och lite sånt, och efterrätt blir att grilla marsmellows, mööömms!
 vad ska ni göra ikväll ? :) <3





några bilder från midsommar ;) sista bilden här.. den bjuder jag på , för de ska man ju göra ;) skulle dra mig upp när stolen hade ramlat.. och jaa.. dra upp mig med ringarna xD som hängde i trädet ovanför.

:'(

asså ifall MJ fejjkar sin död.. fuck him asså. se på dottern? hon är helt knäckt ! gråter typ varje gång jag ser den, det är helt sjuuuukt. stackars. om du trycker här så finns det en video med massa (kanske osanna) bevis på att MJ fortfarande lever.

midsommar !

godmorgon. och glad.. midsommar dag :D igår var de ju midsommar afton ;) lovade ju er bilder men nu säger pappa att jag måste ha tillåtelse av alla för att lägga ut bilder på andra i min blogg.. hmm.. :/ aja lägger ut en bild på mig iaf :D

godnatt

.. och glad midsommar ! kom nyss hem från timmy och karin som vi firat midsommar med, plus några bekanta till timmy o karin, bilder kommer kanske imorgon ! :)
älskar låten, speciellt i början ! hayleys röst är perfekt för den låten ^^

igår och idag


var två filmer som jag såg igår och idag på tv:en, igår såg jag accepted, och den var faktigst bra ! ikväll såg jag click, och den var också bra .. grät faktigst xD haha den var faktigst lite sorglig! men nu ska jag sova, så later allihoppa !


träningsdax !

inte gjort någonting på hela dagen idag :O och nu ska jag dra till träningen , och efter träningen ska jag och linnea (min lillasyster) kanske går ner och ta ett dopp. om jag har lust. har inte tagit första doppet än ;)

bara för att vi e bäst

heeemskt dröm

drömde att min katt skulle dö när som helst (neo). och vi skulle gå och lägga oss (han kunde prata i drömmen), så han la sig på min mage när vi skulle gå och lägga oss, och båda visste att han skulle dö under sömnen, så jag bestämde mig för att vara vaken hela natten för hans skull. medans han låg på min mage så spännde han sig jätte hårt runt min mage kanske en gång varje halvtimme... kändes som om han hade värsta dödsanfallen eller rycken eller nåt sånt. som tur var, så vaknade jag ur drömmen innan min älskade kisse dog !
 älsklings kisse, jag älskar dig !


träning!

fast halsonten är kvar -.-


första videoinlägget för femtoon

hade sååå tråkigt. mobba mig inte


goodmorning beautiful

sovit gott ? det har jag ;D fast kom hem ungefär vid halv ett igår :$ och va skiit trött, somnade på båda bussarna påväg hem xD ! och typ halvsov när jag gick hemåt. ändå satte jag på datorn i kanske tio minuter. de va mysigt igår med mathias, vi såg kungfu panda , pandan är så tjock och sööööt :D aja .. godmorgon på er iaf , och ha en jäääätte skön solig dag, ska nog ut och lägga mig i solen , inte för att bli brun (för de blir jag inte) men för att de är skönt :D kramkram



snacka om att ha tråkigt..

frukost ;D

sitter här med min lilla dator och äter frukost :)  frukosten för idag:


macka med lördagkorv, mumms !

och såklart lite av favorit yogurten !


varit i kista, nu lasange, senare mathias

varit i kista med sofia ! nice ! hon köpte sig en skit fin bikini (a) lite avis på att hon är så brun. efter en rolig förmiddag i kista åkte vi hem, jag åt lasange och har städat lite, nu ska jag till mathias :D

vad äre här för dumt test ? -.-

Hur iQ befriad är du?

Har du...

(X) ...sprayat hårspray i ögat?
(X) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(X) ...gått in i en lyktstolpe?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(X) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(X) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(X) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(X) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(X) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(X) ...snubblat på en fotboll?
(X) ...gett kattmat till din hund?
( ) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(X) ...sprungit på ett litet barn?
(X) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(X) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(X) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5

14 x 5 = 70

resultat: 70

0-25% Du är rena geniet
25-50% Du är smart
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp


bråttom bråttom !

tänkte bara berätta att igår var jag en kort sväng på grönalund med mamma janne linnea wille och kajsa. och nu ska jag va lite med sofia innan träningen, ska iförsig bara stå och skjuta på sidan.. för jag har fortfarande ont i min hals. någon som kan halshugga mig?

till janne !

nu ska jag mamma och linnea dra till janne wille och kajsa. detta är första gången jag kommer träffa kajsa, mycket spännande !

sofia xD


monica 36 år !

har precis varit uppe hos peo och monica och firat hennes 36 års dag ! grattis.

älskar mitt liv just nu.


angående min header så står det: utsidan ler, det gör även insidan. alla fjortisar eller alla emos eller helt enkelt 70% av tjejerna (ungdomar) har nog sagt det eller skrivit det nångång eller bara tänkt det. men helt ärligt, jag älskar mitt liv just nu ! Jag bor på landet med min ny kära mamma, och lite mer i civilisationen med en ny kär pappa. min familj älskar mig, jag har kompisar som älskar mig, jag har en kille som älskar mig, jag har aldrig hamnat i något bråk. och jag faller inte för grupptryck och är ändå inte mobbad som vissa tror att man kommer bli om "man inte gör som alla andra". jag har två ursöta små katter ! min släkt är helt underbara ! visst det finns massa nackdelar med mitt liv också (såklart) men jag försöker iaf få dem att se positiva ut, när vissa andra *host* nä jag skoja xD nä men ganska många tar upp sina problem och får nackdelarna att synas mer än fördelarna. okej nu låter jag lite väl knäpp :P aja... ÄLSKAR ER ALLA ! ;D <3

.

Diana som sjöng på skolavslutningen !

som sagt.

på sommaren kommer jag ju inte blogga så mycket, men man kan ju alltid hoppas på ett inlägg per dag iaf. idag har det varit en väldigt skön slapp dag. fint väder också, så jag har varit ute i jämna mellanrum. gått in, ut, in, ut. och så sitter jag precis vid vardagsrumsdörren som står öppen så skönt (a).

drar till mathias sen zara

har bråttom nu! ska dra till mathias, och sen ikväll så ska jag till zara, för att hennes pappa fyller år, lär bli ganska sent. puss

goodmorning beautiful


godmorgon på er alla söta och vackra ! ;D idag är jag riktigt glaad :D undrar varför... jo för det är soooool ! jag älskar sommaren, men det jag inte gillar är att jag inte har några satans pigment, och att mitt hår blir ljusare, och mina fräknar tar över hela mitt ansikte. men annars så är sommaren helt underbar ! vem håller inte med att sommaren är bästa årstiden ? jag tycker om hösten och våren också förutom allt slask, för då är det lagom varmt :)

godnatt

suttit vid datorn aldelles för länge nu.. håller fan på o somnar ;) har ingenting planerat imorgon :O kanske ska ut och sola, och *hoppas* på att bli nåååågot brun -.- hatar att jag inte har några ynka jävla pigment.

asså... kan man se ut att ha roligare ? xD love you sofia och lollo !

bilder



killen till vänster.. omg ! HETING säger jag bara ;)


va hade inte bara liiiite kul på tunnelbanan xD


sötisarna themself !


han är såå sööt! (mobilen)


ooh happy face !

hos såfia! with louie!

ska sova hos underbara sofia ikväll med sötisen lollo! här kommer en liten bild från...förut ;) <33


aww.. somna vid datorn

igår när jag kom hem från mathias så la jag mig i sängen med datorn, hihih efter ett tag somna jag :O hur sjukt är inte det xD somna med en dator i knät, snacka om trött ! plus att när jag vakna låg stackars lilla datorn på golvet :(

drar till mathias !

snart drar jag till mathias.. måste bara bestämma vad jag ska ha för kläder... där är det sol, och här är det regn och muulet... hmm :/ stora problem eller hur ? skoja xD

sjukling

visst är det härligt att vara sjuk ? inte..! just nu har jag huvudvärk, as snuvig, hostar, ont i halsen och mensvärk... härligt :/ och om en halvtimme ska vi åka till skutskär, och fira Neo som fyller 1 ;D  här kommer fyra bilder på dagens sjukling, osminkad, och ofixad (yeeeeeey)


neo 1 år !

grattis mosters sötunge !


oops vilken uppdatering

mycket dålig uppdatering, so sorry !
onsdag: (efter skolavslutningen) åkte jag med sandra och elin till stenhamra och va lite med dem och så åt vi på pizzerian och jag hängde efter små söta killar... efter ett tag åkte vi till gårn och körde sumobrottning, sköt luftpistol, spela fotboll med små killar och så, efter det kom mina andra kompisar och sen kom mathias och hans kompisar :) sen på kvällen gick alla hem, så jag åkte hem :).
torsdag: va med mathias och såg filmen "rec".
fredag (idag): var på tom tits med pappa linnea hanna och hannas kompis mia med sin dotter julia, pappas bil gick sönder så vi åkte och fixa den, efter det så åt vi middag hos hanna, och sen åkte jag pappa och linnea och hyrde film o åkte hem och kolla. det blev "flickan".


skolavslutning!

drar på skolavslutning nu, puss på er ! och ha en bra avslutning allihoppa ! :D

imorgon är det skolavsluting !

yees imorgon är det skolavslutning ! börjar klockan elva.. men ska till ungdomsmottagningen med mamma (hemlig orsak) sen kanske kolla på linneas avslutning, och sen till min. så det blir ingen sovmorgon för mig inte. men nu är jag sjukt trött och har ont i halsen, så godnatt på er !


vann copa de raoul !

bra kämpat klassen ! och bra hejat martina xD haha och dem andra såklart. Vi vann mot alla klasser, 8a, 8b och 8c. mycket bra tycker jag ! tyckte ju i och för sig lotten också ! hon var ju till och med mer peppade än oss :O


guzelja <3

rina <3

syslöjdsläraren stod och sticka/virkade :S haha !

nadrin haha !

bonita <3

shahida som sitter på lottens (vår lärares) rygg och hejar !


copa de raoul idag ! (fotbollstunering)


bild på oss förra året på copa de raoul, vi vann för bäst klädnad och hejarklack.




har jag glömt o sagt att jag äälskar att ta egobilder ? ;D


dagens händelser!

vi var ju i vasaparken med åttorna. det var kul ! tyvär inga bilder från dagen ;) men vi delade in oss i lag och vi gick och gjorde olika uppgifter t.ex. som att samla 10 okända människor och få dem att dansa, och jag kan säga att det var riktigt svårt men till slut klarade vi det. jag tror det var ungefär 20 stycken olika såna uppgifter, vi hade iaf kul ;D efter det så köpte jag armband och strumpor med elin.


st.eriksplan med åttorna

japp idag ska jag till st.eriksplan med åttorna.. härligt ! fast det ser inte ut och vara så fint väder :O! svårt att välja kläder... :/

jag förra året, visst är jag inte bara fööör snygg *host* inteeee ;)

jag tycker peter pan är sööt

när jag var mindre såg jag den här filmen, och kolla vad söt han äär ! (Peter Pan)


igår var det lagkväll !

igår klockan två så åkte laget på lagkväll på kaanan badet, där grillade vi och lekte lekar typ :) efter det åkte jag till mathias, här kommer lite bilder från lagkvällen (tagna av sofia hehe).






PUSS PÅ ER
 ALLA !


till mathias

drar till mathias nu ! ska typ kolla på skräckfilm :O kanske the grudge 3.. my dem säger att den är värre än 1:an och 2:an tsm.. och sen ska jag cykla hem med mys cykel igenom skogarna ! och åkrarna.. fyfan. aja hejdå. om jag inte överlever, JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPPA ! ;D <3


godmorgon ! :D

igår somnade jag på golvet, men vaknade i soffan .. skumt. aja har tagit en sköön dusch och vid två ska jag vara vid basketpunkten och kolla på frida och sofia som kör trepoängs tävling !

                       
såg den här filmen igår med systrarna, min och min storasysters favoritfilm när vi va små, och linnea hade inte sett den så vi passade på att visa den för henne ! hahaha

börjar klockan tio

godmorgon på er mina söta små nötar, skoja -.- xD idag hade jag lite sovmorgon, skönt ! idag börjar jag tio yeey och ska ha NO sen lunch, och sen har vi historia och då ska vi bara kolla på redovisningar, jag slapp av en anledning hihih (a) söt som man är ! aa iaf och sista lektionen har vi slöjd ! sen är det helg allihoppa ! och nu förväntade jag att någon hurrade där bakom datorn ;) tss skoja. men aa nu börjar jag spåra ut totalt, en glad martina har vi idag ! :)




lite egobilder från gotland ! hihih blek, men söt ändå ^^

Hola amigos !

ska gå och lägga mig nu. min dag såg helt normal ut idag, skola och sen träning. ingenting nytt så kanske tråkigt och berätta om de ;) pusshej på er sötisar

till skolan !

har bråttom. puss på er ;D ! <3


4 bilder från igår (skolan)





angående läxor

jag borde ha gjort dem... men jag har inte orkat. det finns så mycket annat man kan göra istället, till exempel att vara med kompisar, och nu när det är sista veckan borde det inte vara så mycket läxor, men det har jag :O  aja skitsamma får komma på någon bra ursäkt. mitt internet funkade inte

goodmorning beautiful


såhär "snygg" är jag på morgonen... tss...


RSS 2.0