sjukling

mådde illa igår, och när jag vaknade idag. och med en konstig huvudvärk :/ ändå rätt skönt, för nu kan jag göra mina läxor ! som jag inte hade kunnat göra om jag var i skolan idag. men de ända jag tänker på nu är att bli frisk till i eftermiddag, när jag ska spela blackeblixten, astaggad !


godnatt !

godnatt ska sova nu! tyckte avatar filmen var bra, kanske inte lika bra som alla sagt, men den är väl som sagt bättre när man är på bio och är lite piggare och inte sitter och smsar under filmen ;)

onsdag tjugoåttonde april tvåtusentio

idag var jag i skolan ! blev heeeelt slut efter skoldagen. sen så åkte jag hem och åt lite, efter det träffade jag en kompis vid tappen, och sen tränade jag småtjejerna som jag har börjat göra oftare nu :) nu ska jag ta och äta och kolla på avatar med mamma och linnea ! :D


Fokis tävling !

gick in på sofias blogg och såg att hon var med i Foki's tävling, brukar inte gå med i såna här tävlingar men den här vill jag vinna! så .. jag ger det ett försök. Man ska välja ut tre tröjor från phoenixtshirt och aa läs resten på foki's inlägg. här är de tre tröjorna jag fastnade för mest !

För att: den är så himla söt och härlig ! :)


för att: rätt cool till ett par shorts på sommarn :D


för att: en helt vanlig orginell liten musse kan va extra söt på en tröja :)


hälsokontroll

vi hade hälsokontroll idag i skolan, alla åttor har det med sin skolsyster. iaf min vikt och längd var precis som en normal tjej i min ålder, låg precis vid "normal" linjen, hade bra och rak rygg, bra syn (iaf i högra :$) sen så snackade vi om klassen och fritiden och kom fram till att jag sovar allt för lite ! Och även att jag är en mycket god vän som försöker vara lite mer med andreas (mobbad i klassen) även fast alla driver och säger "är de något på gång mellan er eller ;)?" jag vet ju att dem driver ;) men skitsamma vi snackade också mycket om droger, alkohol, rökning, och annat sånt. har ont på hakan :O *host*ludvig*host* han kastade "råkade" kasta en tejprulle på mig xD aja nu ska jag till vällingby med my, sen blire träning ! :D


my, jag älskar dig ! nu och föralltid


seg dag

första dagen i skolan idag, gick rätt fort ! fortare än vad jag förväntat mig att första skoldagen skulle vara! efter de så åkte jag till mamma, klippte mig, sen åkte jag till pappa och åt lite. Efter de cyklade jag och linnea och köpte glass eftersom vi ska "fira" Hanna med en skyttesak !

helgen

lördag: var ju och kollade på bio och åt på en fin resturang med pappa, stina, my och farmor, jätte mysigt ! fick 22.00 ungefär kom jag till janne (mammas kompis) som vi skulle sova över hos, jag linnea och wille kollade på spiderman 3, åt godis, och satt lite vid datorn.
söndag: vaknade ju hos Janne, vi spelade trummor och gitarr och sjöng och hela köret, skojskoj! vi åkte även till kista lite medans linnea var på kalas hos Lisa. Jag köpte, en tjocktröja, jeanstights, shorts, toffsar och nya hårspännen !

Janne och Wille's katt "Ragge" (Ragnar)


martina som blondin, fyfan va fult !


justeja ! kollade ju även på my's träning !


juste ! filippa (linneas kompis) sov här från fredag till lördag ! knasungar !


ego bilder från fredagen tror jag !


godmorgon ! 24 april

idag ska jag, pappa, stina, my och farmor kolla på en bio som heter "fish tank" kan berätta om den ikväll eller imorgon. Sen ska vi äta middag tsm, och sen åker jag till Janne & Ville och ska sova där med mamma och linnea, Janne är alltså en kille som mamma fått känslor för, och Ville är hans son som är 96:a.

saknar sommaren !


sista praodagen!

idag var de sista praodagen, god lunch blev det ! (pannkaka) annars har det varit en rätt lugn dag, de ska egentligen vara 30 stycken barn på dagiset, totalt var det 13, går mycket sjukdomar nu. kanske dem som hade smittat mig dårå :/ aja ! till middag fick man pannkaka...igen? xD
iaf har snackat lite med sofia på msn :

vi snackar om att hennes mobilkamera inte funkar, och hon får inte ta med sig systemkameran till göteborglägret! och jag lovar , hon äälskar att ta bilder !


http://eqlip.com/

var bara tvungen att registrera mig och kolla. och när jag gick in så ser man att de är ungefär precis som playahead, fast mycketmycketmycket sämre ! jag vet redan nu att jag aldrig kommer gå dit något mer nu ^^ men för er som undrar, mitt användarnamn är martina!

skrivit av mig lite

kännt att mycket rullat i mitt huvud.. skönt att skriva av mina tankar !


saknar när vi va som tajtast !

Ni är fan bäst i hela världen ! så synd att johanna flyttat till gotland, men snart åker jag och lollo till dig johanna! och då banne mig ska vi ha skoj! haha

lägg märke till att jag och johanna har "gotlands-byxor" hihi :D


awww... får är så gulliga ! :)


men ändå rätt underligga djur... hmmmm


en sjukling går till prao !

fortfarande sjuk ! men jag är faktigst bättre  i halsen iaf, nu är det bara snuva, hosta och ont i huvudet. och jag vill ju gå iaf två dagar till på praoen ! till de söta små barnen hihi !

jag från något "öppethus" på basketen,
ser de ut som om jag gillar att prata med den i telefonen ? xD


middag !

Dagens middag blev "kött"pudding med BRAVO juice.

fråga mig inte varför jag bytt ut ordet blodpudding till köttpudding ..


outfit för sjuklingen idag !

kommentera inte att jag ser sjuk ut.. de vet jag redan ;)

samma smile.. läskigt ;)


Tjena sjukling !

fortfarande sjuk .. :/ tog ju hostmedicin igår och den börjar göra som den ska nu. vill inte komma med äckliga saker på bloggen, men ni fattar ju vad som händer ! ^^ idag ska jag iaf till vårdcentralen och kolla min hals, och så ska jag kolla synen också! för jag ska ju ta moppekort och då måste man ha tagit ett syntest ;) sen får vi se vart jag hamnar ! pusshej

jag älskar er !

promenad till citygross !

hemma igen från att ha varit på citygross ! varit och köpt rostmacka, smink och en daimstrut , mumms !

exakt där inne var jag ;) vill även tacka hon i kassan som gjorde min dag !

Länk till felicias reklam !

http://www.youtube.com/watch?v=VzTbxLwJ0zc


<3


Godmorgon !

blev hemma idag igen eftersom jag är sjuk :/ halsont, ont i huvudet, svider och kliar i ögonen och hostar och snuvar inge bra för mig inte !

mm den här medicinen ska jag ta tre gånger per dag nu, blääee ! + ipren och så ska jag tvinga i mig annat som té eller nåt annat bra för halsen !


en trött sjukling!


godnatt !


Felicia på reklamen !

Felicia, en gammal kompis är med på reklamen på TV, och på hemsidan ice.net dock inte sett reklamen på TV än, så här kommer en bild från hemsidan iaf ! skitfin som vanligt !


Skit snygg ! bara jag som tycker de ? :$


Resten av min april !

Skönt va ? och innan de här har jag haft en vecka prao + en vecka påsklov !


ingen prao för mig idag

har jätte ont i halsen och är snuvig, och man vill ju inte smitta barnen. så idag blir det hemma för min del. ska väl passa på att göra mina läxor, jag har NO och historia som ett måste att göra klart nu!


varför jag skriver om mina praodagar

jag har läxor som jag ska göra under min praotid. T.ex. att skriva varje dag om vad som hänt, därför skriver jag in de på bloggen för att komma ihåg de ! därför blir inläggen tråkiga, men väldigt "nyttiga" för min del :).

Förlorade semifinalen

japp.. vi förlorade mot norrköping (semifinal på mitticupen). Så nu kan man säga att vi blev tredje bästa i division 1. vi tävlade i och för sig inte om tredjeplatsen, men om vi skulle gjort de så skulle vi mött akropol. och dem vann vi mot senast, så vi säger att vi blev tredje bästa :)


en fin vårbild sofia har tagit. klicka här för att komma till hennes blogg

semifinal idag, möter norrköping igen


bild från SM när vi mötte dem.

godmorgon ! 17 april

sitter hemma själv eftersom att pappa och linnea har åkt till skjutbanan. efter dem har kommit så ska vi till stina med farmor my och hugo och så ska vi kolla på den här filmen:

sista praodagen för den här veckan

idag så regnade det när jag kom fram så vi var mest inne idag och pysslade. Målade teckningar och lite så. senare efter lunchen blev det soligare och då passade jag på att gå på rast, skönt att gå en halvtimme i solen ! jag har även gjort massa städjobb idag, tvättat bord, stolar och golv från de minsta barnen.. och de blir ju inte bara lite mat utanför tallrikarna ;) och fick plocka undan både efter lunch och mellis. och när vi väl skulle gå ut i solen var de dags för mig att åka hem.



jag på dagis någon gång förra året med my  !


godnatt på er !


en gammal bild på johanna mig och lollo !

praodag 4

idag var de nästan likadan dag som igår, fast vi var mest inne idag, en tjej på dagis kissade även på sig två gånger. jag har även läst sagor för barnen idag och hjälpt dem med att göra halsband, mysigt. efter praoen åkte jag till vällingby med sofia och lollo ! här kommer bilder från sofias blogg ;)

Lollo drcisker slush (stavning?) ! :)

jag .. xD

Lollo och sofia. sötisar !

sofia och lollo sötisar, med godiis

efterlyst!


sitter och kollar på efterlyst , ibland är de faktigst rätt spännande att lyssna.


idag efter praoen !

idag efter praoen kom farmor, söt som hon är. vi gick tsm till my där hon sedan gick hem. hos my var julia också (mys klasskompis) vi tre bakade chokladbollar.. eller jag (?) haha . efter det åkte jag till tappström och tränade linneas lag för första gången på riktigt länge. gick tidigare för att gå till centrumet och kolla på en teater med my och hennes mamma och hugo. Jag själv tyckte den var bra! handlade mest om att se saker på olika situationer, och så var det en kompis till mig som va med (michelle) hon spelade både piano och gitarr med ett band där bak. efter det fick jag skjuss hem :).

eeeeego bild på mig från SM innan prisutdelningen. snygg ? xD


praodag 3

Idag var det ju praodag 3 för mig, det gick bra! Fick mest vara med de minsta barnen, och fick även stort ansvar för en som var ny på dagiset som var mycket liten, kanske bara ett år (minst på dagiset). Eftersom hon var så ledsen hela tiden behövde hon uppmärksamhet, och de fick hon av mig dårå. annars så har vi mest varit ute och lekt allihoppa med barnen, och med "Zaras avdelning" körsbärsdalen.
här kommer lite bilder på dagiset:





lite bilder jag tog från google. kanske kan ta kort med min mobil någongång också :)

Praodag 2

japp idag var de praodag nummer 2 ;) gick bättre än igår, också fler barn, även så har jag lärt mig nästan alla namn, och fått en pojkvän också (?) första dagen för honom var de idag de första vi gjorde var att bygga pussel och sen dess va han fast hos mig hela tiden, han kallade även mig "hans tjej".
Dagen såg ut med att vi var och gick i skogen och varit ute hela dagen. sköönt! för de har ju varit varmt ute nu! just nu sitter jag hemma hos my, som jag gick efter praoen. här kommer några webb-bilder :) på mig




japp ser lite sliten ut. eftersom att jag är de ;)

första dagen för praoen

idag var de första dagen för mig på praoen, gick väl bra.. lite blygt ibörjan bland barnen, men sen blev de fullt upp. även fast många var borta haha, undrar hur det blir imorgon ! puss

bilder från de två matcherna i helgen


jag skjuter straffkast innan matchen.


uppvärmning !


sen tog de lagbild innan matchen !






matchens lirare idag

bild från matchen idag (tyvär förlust) viveka blev iaf matchens lirare


Förlorade

japp.. vi förlorade mot NUBF (Norrköping) tyvär ! så vi kommer inte till finalen i SM, men imorgon ska vi möta Jämntland och tävla om tredjeplatsen, och den tar vi !

olivia och viveka från mitt lag . bilder på matchen och efter matchen kanske kommer sen, om sofia lägger upp på sin blogg. hon tog med sin systemkamera (a) hihi

Hahaha sofia då..

Sofia ville att jag skulle ändra inlägget men orkar inte:
henner föreldrar ska inte filma, det är förbundet !


måste bara säga: fuuuuuuuult


Fergie's lugg ser ju sjukt konsit ut
Usch för min del, vad tycker ni, hiss eller diss ?


SM !

detta har jag inte berättat i den här bloggen, men jag spelar SM just nu ! och vi är "the final four" och ska spela semi idag mot NUBF, ska bli väldigt nervöst, eftersom att dem är riktigt bra fysisk och så ska sofia föreldrar filma, och så kommer pojkar 95 och ska kolla. Bara martina som kommer bli nervös ? njaa tror inte det. Önska oss ett stort lycka till ! :D

sofia där bland alla vita spelare xD


godmorgoon

Idag kommer Nathalie Andreas och Neo hit hela helgen ! tjoohooo! fast jag måste fokusera på SM, vi har ju SM i helgen.. semifinal ! vinner vi mot norrköping kommer vi till final ! omg.. vi är "the final four" just nu... SKITGLAAAD ! Aja, My ska nog komma hit också , yeeey. Har inte träffat henne på aslänge. aja slänger in en bild på mig och my !

aww.. ;)

om gårdagen !

sofia fyllde år ! grattis i efterskott ! jag och lollo sov ju över hos henne så vi var med hennes familj och sjöng hehe. sen så åkte vi på träning, sen gick vi och åt uppe i vällingby, sen var vi helt döda, och då gick vi till hallen igen och la oss på tjockmattan och kollade medans några "mindre" spelade skojsmatch. Sen var de dags för en till träning ! och efter det så åkte jag hem :) så var gårdagen! grattis i efterskott igen sofia !

Lollo jag och Sofia, la in den bara för att det är dem jag umgåts med heeeelaaa veckan <3

Hos Sofia ! :)

Heej sitter hos sofia med lollo också, just nu är det reklam på grey's anatomy. Idag vaknade jag någon gång.. och sen satt jag vid datorn och snacka lite, pappa kom och vi åt lunch och så, sen åkte jag till vällingby med Sofia, köpte strumpbyxor och ett lila linne, nice ! sen så mötte vi lollo. och så köpte vi lite godis, sedan så åkte vi till sofia, och nu här har vi ätit middag, spelat in videos, och vart ute och tagit "kvällsbilder". Nu börjar Grey's anatomy! bye ;)

vi säger godnatt för today !

hittade den här "heta" bilden haha godnatt !

ännu en dag med sofia och lollo

idag har de mest varit träning för min del, och varit med lollo och sofia ! dagen började med att jag gick upp sex på morgonen (usch) för att gå på morgonträning, egentligen behövde jag inte direkt gå upp så tidigt.. men skulle fixa lite låtar till mobilen, men iaf. efter träningen så stack jag lollo och sofia till vällingby och gick runt.. efter ett tag blev vi hungriga så vi gick in till vällingehuset och tog pasta carbonara, och gud så mycket mat! ingen åt äns upp halva typ. och vi tog massa knasbilder från sofias mobil, tyvär har hon inte laddat upp några på varken facebook eller bloggen (eller tur det) eller jo två stycken! lägger in dem, haha. vi är oseriösa !

haha asgarv ? xD

sa jag att de var efter en morgon träning ? xD

efter iaf åkte vi till sofia, och efter det på ännu en till träning som inte var toppen för mig.. huvudvärk och mådde rätt dåligt. men alla har vi dåliga dagar , såklart !


Smeity smith ! dagens citat eller namn xD

Idag har jag haft en mysig måndag med tokungarna Lollo och Sofia, först var vi och kollade på bio med min pappa och lillasyster, vi kollade på planet 51, hihi lite rolig. Sen gick jag Lollo och Sofia iväg i kista och hade de riktigt skoj ! sen så .. åkte vi till sofia och fortsatte ha de skoj, här kommer lite bilder på älsklingarna och mig :) <3





















Välkommen till min blogg !

Jag heter Martina Carlsson har jag fyllt 15 år för exakt en vecka sen (29 Mars). Därför heter jag femtoon.blogg.se för att jag ska skriva om mitt liv och min vardag och om mina tankar, från när jag har fyllt 15 helt enkelt.

RSS 2.0